Nieuws

Corporaties presenteren visieopwonen5hl.nl voor Vijfheerenlanden

Corporaties presenteren visieopwonen5hl.nl voor Vijfheerenlanden

15 juni 2017

Vanaf 1 januari 2019 vormen de gemeenten Leerdam, Vianen en Zederik de nieuwe gemeente Vijfheerenlanden. De corporaties LEKSTEDEwonen, KleurrijkWonen en Omnivera GWZ zijn allen werkzaam in de nieuwe gemeente Vijfheerenlanden. Om te komen tot een integrale woonvisie en daarbij passende prestatieafspraken tussen de nieuwe gemeente, alle huurders en ons, hebben wij de website www.visieopwonen5hl.nl gemaakt. 

Lees onderstaand het volledige persbericht. 

Lees verder
Nieuw ondernemingsplan

Nieuw ondernemingsplan

19 april 2017

De medewerkers van Omnivera GWZ hebben samen met huurders, gemeenten, zorg- en welzijnsorganisaties en toeleveranciers hard gewerkt aan het nieuwe ondernemingsplan “Ruimte voor Wonen”. In het plan beschrijven wij hoe wij door samenwerking en de focus op betaalbaarheid, duurzaamheid en de zelfredzaamheid van huurders een koers uitzetten, die leidt naar een flexibele op de toekomst gerichte klantgestuurde woningcorporatie.

Lees verder
Ondertekening prestatieafspraken 2017-2021

Ondertekening prestatieafspraken 2017-2021

10 februari 2017

In de week van 30 januari zijn de prestatieafspraken 2017-2021 voor de gemeente Zederik en voor de gemeente Hardinxveld-Giessendam formeel ondertekend. De afspraken waren medio december vorig jaar al vastgesteld maar moesten nog in beide gemeenteraden behandeld worden.

Lees verder
Omnivera GWZ stopt onderzoek projecten

Omnivera GWZ stopt onderzoek projecten

10 februari 2017

Het nieuwe bestuur, management en RvC van Omnivera GWZ hebben in juli 2016 aangekondigd intern onderzoek te laten doen naar besluitvormingsprocessen rondom een aantal projecten die enkele jaren geleden zijn gestart ten tijde van haar rechtsvoorganger Omnivera. Er is gekeken naar totstandkoming, volkshuisvestelijke opgave, haalbaarheid en de financiële onderbouwing van verschillende projecten. De uitkomsten van het onderzoek geven geen aanleiding het onderzoek te vervolgen. Omnivera GWZ heeft de ILT-AW, de Autoriteit Wonen, van haar bevindingen op de hoogte gesteld.

Lees verder
Officieel startsein fase 3 Oranjebuurt

Officieel startsein fase 3 Oranjebuurt

09 februari 2017

In samenwerking met de toekomstige bewoners, en onder toeziend oog van directeur-bestuurder Elisabeth ter Borg gaf deze keer architect Ernst Loor het officiële startsein voor de nieuw te bouwen woningen van de derde fase in de Oranjebuurt. Deze herstructureringsopgave is gestart in 2014. Er zijn inmiddels al twee bouwfasen bewoond. Ook de komende jaren worden hier nog woningen gesloopt en nieuw gebouwd.

Lees verder
pagina 1 van 8