Bouwprojecten in planning/ in uitvoering

Omnivera GWZ kijkt of er vanuit de gemeente of vanuit de regio vraag is naar woningen. Vervolgens onderzoeken we de mogelijkheden om te bouwen. Daarbij kijken we goed of de bouw geen financiële risico's met zich meebrengt.

Informatie
Uitgebreide informatie over nieuwbouwprojecten en projecten in voorbereiding vindt u door één van onderstaande onderwerpen te kiezen.

 

herstructurering Oranjebuurt

herstructurering Oranjebuurt

De herstructurering van de Oranjebuurt in Hardinxveld-Giessendam is in volle gang. In deze wijk vervangt Omnivera GWZ de komende jaren 92 woningen uit de jaren '50 door 76 sociale koop- en huurwoningen. Van Daalen bv uit Gorinchem bouwt de woningen. De bouw verloopt in fasen. Om de leefbaarheid gedurende deze jaren te garanderen verhuren we leegkomende woningen via Totaal Leegstandsbeheer.

Voortgang bouw
In de week van 7 november 2016 start de sloop van de woningen in fase III. De sloop omvat 14 woningen. De te realiseren nieuwbouw bestaat uit 5 huurwoningen en 6 koopwoningen.

Interesse?
De advertentie voor de verkoopwoningen komt 15 november in het Kompas. De verkoop loopt via Alblasserwaard makelaars & taxateurs. De verhuurwoningen worden eerst direct aangeboden aan de nog zittende huurders van de resterende sloopwoningen. Als daar woningen van overblijven volgt waarschijnlijk vanaf eind november het aanbod via www.woongaard.com.

Nieuwsbrieven  
In de nieuwsbrieven leest u het laatste actuele nieuws.
nieuwsbrief 1nieuwsbrief 2nieuwsbrief 3, nieuwsbrief 4, nieuwsbrief 5, nieuwsbrief 6, nieuwsbrief 7, nieuwsbrief 8, nieuwsbrief 9, nieuwsbrief 10, nieuwsbrief 11,
persbericht 24 februari 2015
persbericht 10 februari 2015

Sociaal plan 
Het Sociaal plan bij sloop en renovatie borgt de rechten en regels van huurders met betrekking tot herhuisvesting en vergoedingen. 

 

Woningtype: eengezinswoningen
Bouwjaar: 2016
Bekijk project