Gepland onderhoud

In 2016 staan weer diverse onderhoudswerkzaamheden gepland. In het overzicht leest u waar en welke zaken worden uitgevoerd. Uiteraard krijgt u als bewoner persoonlijk bericht voordat we de werkzaamheden uitvoeren.

Contactpersonen
Medewerkers vanuit de afdeling vastgoed zijn verantwoordelijk voor de uitvoering en het toezicht bij het uitvoeren van het onderhoud.

Vragen?
Wilt u meer informatie, neemt u dan contact ons op. U bereikt de projectleider planmatig onderhoud en de medewerker vastgoed via telefoonnummer (0184) 61 44 88. Zij helpen u graag.

reinigen kunststof kozijnen

reinigen kunststof kozijnen

Bij de woningen aan het Oranjeplein vindt reiniging van de kunststof kozijnen plaats.
Wijk: Meerkerk
Start uitvoering: 2016
Lees verder
reiniging dakkapellen

reiniging dakkapellen

Bij de woningen aan de J.W. van Puttestraat in Ameide worden de kunststof dakkapellen gereinigd.
Wijk: Ameide
Start uitvoering: 2016
Lees verder
schilderen

schilderen

In Hardinxveld en Zederik krijgen woningen in de volgende straten dit jaar een schilderbeurt. Bewoners ontvangen persoonlijk bericht over de start van het werk. Sluisweg, Bernhardstraat 22/23, Irenestr. 5/21 en 58/72, Margrietstr. 11/23, P. Potterstr. 1/47 Rembrandtstr. 7/11, Pietersweer 1/31 en 2 t/m 30, Jacobswr. 1 t/m 29 en 2 t/m 192, Wieling 2 / 26, Spindermolen 2/10, Dissel 10/38, Dwarsdeel, Hallehuis, Weegpad, van Nederveenpad 17/53,v.Leydenstraat 23/97, Brooshooftstr. 36/68 en 15/29, Rembrandthof, Peulenlaan. Kortenhoevenseweg, Burg. Potstraat, Nieuwe Rijksweg, De Nes, A.M. van Schuurmanplein.
Wijk: Hardinxveld-Giessendam en Zederik
Start uitvoering: 2016
Lees verder
vraaggestuurd onderhoud

vraaggestuurd onderhoud

Bewoners van onderstaande adressen ontvangen dit jaar een aanbieding om naar keuze de keuken, douche en toilet te vervangen. Den Hoef, De Schans, De Bogerd, De Kooi, Broekseweg, De Tol, Prinsengracht, Raadhuisstraat, Elzensingel, Lindenstraat, Vijf Akkers, A.M. van Schuurmanplein, Killesteijnstraat, Kortenhoevenseweg, Zuidernes.
Wijk: Zederik
Start uitvoering: 2016
Lees verder
Cascorenovatie

Cascorenovatie

De volgende woningen in Hardinxveld-Giessendam ondergaan een cascorenovatie. Een behoorlijk heftige ingreep voor de bewoners. Zij krijgen vroegtijdig persoonlijke informatie. Ook de wijkbeheerder speelt een belangrijke rol bij dergelijke werkzaamheden en garandeert de leefbaarheid. Cascorenovatie: - Wolfseind - Kloet - van Asperenstraat - van Clevestraat - van Nederveenpad Onder casco onderhoud wordt groot onderhoud aan de buitenzijde van de woning verstaand. Dit betekend onder andere dat daar waar het nodig het voegwerk, de goten, hemelwaterafvoer, de rioolontluchtingspan en eventueel dakbedekking en schilderwerk aangepakt worden.
Wijk: De Westwijk
Start uitvoering: 2016
Lees verder
pagina 1 van 1